ABOUT هزینه تخریب ساختمان

About هزینه تخریب ساختمان

About هزینه تخریب ساختمان

Blog Article

تخریب اصولی ساختمان انواع و پیش‌‎نیازهایی دارد که عبارت‌اند از:

تخریب ساختمان فرآیندی حساس و چند مرحله‌ای است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و رعایت اصول ایمنی می‌باشد. مراحل اجرای تخریب به شرح زیر است:

من یه دیوار سه متری دارم که پشتش کاشیه هزینه تخریبش چند میشه؟

ایمنی تخریب؛ که مربوط به اقدامات حفظ ایمنی ساختمان، خیابان و پیاده‌رو، ایمنی تخریب با دیوار مشترک و هزینه‌های آن می‌شود، و فوق‌العاده مهم است.

متراژ: متراژ ساختمان به طور مستقیم بر هزینه تخریب آن تاثیرگذار است. با افزایش متراژ ساختمان، هزینه تخریب آن نیز بیشتر خواهد شد.

پس از عملیات تخریب ، کف سازی ساختمان مهمترین بخش است. چنانچه کف سازی ساختمان اصولی انجام نشود تمام لایه های بعدی کف ساختمان مانند سرامیک یا سنگ یا پارکت لمینت که بعداً قرار هست اجرا شوند به مشکل خواهد خورد. به منظور کف سازی ساختمان از انواع پوکه معدنی یا پوکه صنعتی و در برخی موارد از ماسه استفاده میشود. سپس برای دستیابی به یک سطح تراز نرمه کشی با ملات ماسه و سیمان و با طرح اختلاط مخصوص اجرا میشود. هزینه تخریب ساختمان در صورتیکه طرح اختلاط نرمه سیمان بدرستی صورت نگیرد کف سازی تقریباً بی اثر بوده و کف پس از مدتی ترک میخورد و نشست میکند.

تخریب با توپ: ساختمان‌های بزرگتر ممکن است نیاز به استفاده از یک توپ تخریب داشته باشند، یعنی وزنه سنگینی که بر روی کابلی قرار داده می‌شود که توسط جرثقیل به داخل ساختمان اصابت می‌کند.

ساختمان‌های فرسوده یا کلنگی به دلیل استحکام کمتر و آسان‌تر بودن تخریب، هزینه کمتری دارند.

مدیریت هزینه: در طول فرآیند تخریب، مدیریت دقیق هزینه‌ها و کنترل بودجه بسیار مهم است.

رعایت حریم ایمنی و قوانین شهرداری: رعایت مقررات شهرداری و مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان در خصوص ایمنی و حفاظت، از مراحل ضروری در تخریب ساختمان‌های فرسوده است.

این روش با استفاده از ماشین‌آلاتی مانند بیل مکانیکی و لودر انجام می‌شود.

انبر دست و سیم‌چین: برای برش سیم‌ها و کابل‌های ساختمان.

جرثقیل برجی: برای تخریب ساختمان‌های بلند یا جابجایی مواد سنگین.

آیا در حین عملیات تخریب مفاد آیین نامه حفاظتی کارگاه‌های ساختمانی رعایت شده است؟

Report this page